Nieuws

Vacature projectmanager - communicatieve krachtpatser

Vacature projectmanager – Wij zoeken een communicatieve krachtpatser

Met jouw lef, regeltalent, vooruitziende blik en inzicht neem jij op krachtige wijze onze projecten onder je hoede. Zodra jij instapt op een project neem jij jouw verantwoordelijkheid. Je weet wat er moet gebeuren en zorgt ervoor dat het project vlekkeloos verloopt.

Jouw sterke kant is communicatie. Dit in combinatie met jouw vakkennis maakt jou onverslaanbaar als projectmanager. Je kent de klappen van de zweep, weet waar je op moet letten en zorgt dat zaken geregeld worden. Je hebt contact met klanten, gemeentes, projectontwikkelaars en andere betrokkenen. Maar natuurlijk ook met je collega’s, waar je nauw mee samenwerkt.  

CIER Architecten werkt aan een grote verscheidenheid projecten. Je krijgt niet alleen te maken met woningbouw maar ook met bijvoorbeeld transformaties. Ben jij die communicatieve krachtpatser die houdt van afwisseling en die zich graag vastbijt in complexe projecten? Dan gaan wij graag in gesprek met je. Check de volledige vacature op: https://www.cierarchitecten.nl/vacature-projectmanager/

Transformatie werken naar wonen - Residentie Nassau Dongen - CIER Architecten

Project Residentie Nassau Dongen – Transformatie van werken naar wonen met focus op technische verduurzaming 

Residentie Nassau Dongen is een opvallend architectonisch pand gelegen op een centrale plek in Dongen. Zo’n 20 jaar geleden ontworpen door CIER Architecten als kantoorgebouw. En nu getransformeerd naar een woongebouw met ruimte voor 71 moderne appartementen.

Het gebouw huisvest in zijn nieuwe functie een doelgroep die aansluit op de woningbouwopgave van de gemeente, te weten betaalbare woningen voor voornamelijk mensen in de middenhuur sector.

De kantoorstructuur van het pand leende zich goed voor verkaveling in woningen. De verschillende kantoortuinen en kantoorkamers zijn nu appartementen van verschillende groottes. Er is hiermee een variëteit aan woningtypes beschikbaar gekomen. En daar waar er aan de buitenzijde ogenschijnlijk niks is veranderd, biedt de binnenzijde een nieuw duurzaam thuis voor jong en oud.

De transformatie bestond echter niet alleen uit een nieuwe bestemming, maar ook uit de technische verduurzaming van het pand. Zo is de bestaande gasgestookte verwarming omgebouwd tot een collectieve, volledig elektrische, installatie met een warmtepomp voor verwarming en koeling. De bestaande centrale luchtbehandeling met warmteterugwinning is uitgebreid en is nu een CO2 gestuurde ventilatie. De algemene verlichting is vervangen door ledverlichting en daarnaast zijn op het dak 186 zonnepanelen aangebracht. Welkom thuis in Residentie Nassau Dongen!

Vacature architect - Heb jij verbeeldingskracht CIER Architecten

Vacature architect – Heb jij verbeeldingskracht?

Spelen met lijnen en iets anders zien. Verrassend én realistisch in je ontwerp. Gebouwen vormgeven om in te wonen, leven, leren en/of werken. Jouw werkdag bij CIER Architecten is geen dag hetzelfde. Als architect binnen ons team kun je jezelf met alle facetten van je vak bezighouden. Doen wat je leuk vindt, doen waar jouw passie ligt. Ondersteund door een team van krachtige verbeelders.

Bij CIER Architecten werken we aan projecten door heel Nederland. De variëteit in projecten maakt jouw werk uitdagend en afwisselend. Elk vraagstuk is anders en uniek. En jij mag daar op geheel eigen wijze invulling aan geven. Samen met ons team bouw je vanuit een stevige fundatie mee aan ons architectenbureau.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en gaat jouw creatieve architectenhart sneller kloppen wanneer je dit leest? Laat het ons weten! Wij gaan graag in gesprek met je.

Check de volledige vacature: https://www.cierarchitecten.nl/vacature-architect/