Gouden Hart Lelystad directievoering

Directievoering door CIER Architecten: expertise en betrokkenheid

Bij CIER Architecten gaan we bij de organisatie van het bouwproces verder dan alleen het bewaken van geld, tijd en kwaliteit. We denken mee vanuit onze rol als directievoerder, zetten onze expertise in en zien waar mogelijke knelpunten ontstaan. We signaleren deze tijdig en pakken deze direct mee op. We zorgen ervoor dat uw project voldoet aan alle wensen en eisen. 

Voor zorglocatie Het Gouden Hart in Lelystad, met 45 zorgappartementen in het hogere segment, heeft onze senior projectmanager Lion Rams de directievoering verzorgd. Lion kwam aan boord zodra het ontwerp klaar was, maar voordat afspraken met aannemers werden gemaakt. Met het programma van eisen en technische specificaties in de hand, waakte hij over meerwerk, planning, budget, organisatie en kwaliteit.

Met een zorgbril op is door hem gekeken naar de zorg gerelateerde voorzieningen, de routing in het pand en de gehanteerde maatvoering om ervoor te zorgen dat optimale zorg geboden kan worden. Ook de organisatie rondom de specifieke wensen van de toekomstige gebruikers viel onder zijn verantwoordelijkheid.

Vanuit onze expertise ontzorgen we professioneel en onafhankelijk onze opdrachtgevers. We zorgen ervoor dat zij precies krijgen waarvoor zij hebben betaald, conform alle gestelde eisen en wensen. Bekijk wat wij nog meer voor u kunnen betekenen >> werkzaamheden.

Foto van website Het Gouden Hart

Comments are closed.