Woningbouw-
corporatie

CIER ARCHITECTEN is hét ervaren architectenbureau voor de woningbouwcorporatie! Wij weten we hoe invulling te geven aan speciale initiatieven waarbij bijvoorbeeld zorg en wonen samen gaan. Wij begrijpen dat u eigen wensen heeft waar het gaat om ontwikkelings- of renovatieplannen. CIER ARCHITECTEN zal voor elk project, of het nu nieuwbouw of renovatie betreft, een ontwerp maken passend bij de visie van de woningcorporatie op de wijk.

Ervaring in samenwerking

In de afgelopen jaren is CIER ARCHITECTEN al vele samenwerkingen met diverse woningbouwcorporaties aangegaan. Van het fasegewijs renoveren van complete wijken en flatgebouwen tot de ontwikkelingen van woonzorggebouwen en nieuwbouwprojecten. Elementen als rolstoeltoegankelijkheid en een ruime opzet van de woning zijn hierbij altijd belangrijk. Daarnaast dient er te worden ontwikkeld vanuit duurzame energiezuinige oplossingen (NOM).

Creëren draagvlak bij bewoners

CIER ARCHITECTEN is ook gewend om haar renovatieplannen samen met de woningbouwcorporatie te presenteren aan de bewoners. Het creëren van draagvlak door het betrekken van de bewoners is een zeer succesvolle door ons gehanteerde methode.

Wij denken met u mee en presenteren haalbare plannen. Benieuwd naar wat CIER ARCHITECTEN voor uw woningbouwcorporatie kan betekenen?

Geheel vrijblijvend adviesgesprek?

bel 0162 – 372 220, mail contact@cierarchitecten.nl

75211_2_0008_site