Huisvestingsonderzoek 

Een huisvestingsonderzoek ontstaat vanuit een vraag naar nieuwe huisvesting. Om een goed beeld te krijgen van de wensen wordt de huidige en de gewenste situatie voor de opdrachtgever in kaart gebracht.

Wat is mogelijk?

CIER ARCHITECTEN onderzoekt eerst of uw wensen en gebruik mogelijk zijn op de huidige locatie. Is herschikking binnen het huidige pand mogelijk? Wat zijn de kosten hiervan? Hier worden de voor- en nadelen van een eventuele nieuwe locatie tegenover gezet. Is er een locatie beschikbaar die voldoet aan de eisen? Kan de nieuwe huisvesting op die plek gerealiseerd worden? Wat zijn de kosten bij keuze voor een nieuwe locatie?

Maak een weloverwogen keuze!

CIER ARCHITECTEN brengt de mogelijkheden voor u in kaart in een zeer volledige rapportage. In deze rapportage is ook een schetsvoorstel met de gebruiksfuncties opgenomen voor zowel de huidige (wanneer mogelijk) als de nieuwe huisvesting.

Met dit rapport heeft u een gedegen advies in handen, mede ontstaan door de nauwe samenwerking met u als opdrachtgever. De voorstellen in het huisvestingsonderzoek zijn getoetst op bestaande wet- en regelgeving en het onderzoek geeft u zicht op de investeringsbehoefte voor de gewenste huisvesting. Aan de hand daarvan kan een weloverwogen beslissing worden gemaakt!

Wilt u snel weten of uw huisvestingswensen te realiseren zijn op een locatie, laat ons dan een huisvestingsonderzoek verrichten voordat u verdere stappen onderneemt. Wij geven u advies en denken met u mee!

Geheel vrijblijvend adviesgesprek?

bel 0162 – 372 220, mail contact@cierarchitecten.nl

75211_2_0008_site