CIER ARCHITECTEN | Directievoering en toezicht

Naast bouw- en projectmanagement is het ook mogelijk CIER ARCHITECTEN in te zetten voor directievoering en toezicht. CIER ARCHITECTEN neemt hierbij de volledige zorg rondom de uitvoering van uw bouwproject uit handen. Niet alleen het managen van het bouwproces en de organisatie van bouwvergaderingen maar ook het bewaken van de financiën behoort tot de werkzaamheden van CIER ARCHITECTEN.

Directievoering
CIER
ARCHITECTEN is bij directievoering verantwoordelijk voor het beheersen van de aspecten: geld, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit. Kenmerkend aan onze aanpak is de pro-actieve benadering, het vooruitdenken en de gestructureerde werkwijze. CIER ARCHITECTEN besteedt veel aandacht aan zowel de technische kwaliteitscontrole als de procesbewaking. Wij zorgen voor een interactief samenspel binnen het bouwteam.

Toezicht
De meest uitgebreide managementdienst is het houden van toezicht. CIER ARCHITECTEN is daarbij op vaste momenten aanwezig op de bouwplaats. Wij zijn het aanspreekpunt namens de opdrachtgever op de bouwplaats. CIER ARCHITECTEN bewaakt de kwaliteit en het proces en registreert de uitvoering en voortgang. Ervaar het voordeel van onze inzet en bespaar kostbare tijd door onze professionele aanpak.

De inzet van CIER ARCHITECTEN voor directievoering en toezicht is mogelijk voor zowel door CIER ARCHITECTEN ontworpen projecten als projecten van andere partijen. CIER ARCHITECTEN zal zich altijd zeer professioneel en onafhankelijk opstellen. Met een serieuze aanpak en duidelijke communicatie zorgen we ervoor dat het bouwproject volgens de gemaakte afspraken wordt opgeleverd.

 

Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan, bel 0162 – 372 220 of mail contact@cierarchitecten.nl.