Bouw- en projectmanagement

Vanuit onze ervaring in de samenwerking met bouwende partijen kan CIER ARCHTECTEN het gehele bouwproces begeleiden. Wij zorgen ervoor dat u als opdrachtgever geen zorgen heeft over de verschillende onderdelen van het bouwproces. Zet CIER ARCHITECTEN in voor uw bouw- en/of projectmanagement en uw bouwproject zal voorspoedig verlopen. CIER ARCHITECTEN is uw aanspreekpunt, wij zorgen ervoor dat alles geregeld wordt en houden u op de hoogte van de voortgang.

Bouwmanagement

Bij bouwmanagement heeft CIER ARCHITECTEN de overview op het geheel van de procedures. Alle facetten tijdens het hele proces worden gemanaged en bijgestuurd. Tijdens de geplande bouwvergaderingen worden alle lopende zaken en de voortgang van de bouw doorgesproken. CIER ARCHITECTEN is hét aanspreekpunt voor de partijen die betrokken zijn bij de bouw.

Projectmanagement

Als projectmanager is CIER ARCHITECTEN verantwoordelijk voor de begeleiding en aansturing van het project. CIERARCHITECTEN kan dus op elk moment worden ingezet om meer structuur aan het project te geven.

Ervaar het gemak van bouw- en projectmanagement uitgevoerd door CIER ARCHITECTEN! Wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt; realistisch, praktisch en gestructureerd. Wij houden de lijntjes kort en stellen ons onafhankelijk en professioneel op.

Geheel vrijblijvend adviesgesprek?

bel 0162 – 372 220, mail contact@cierarchitecten.nl

75211_2_0008_site