Vervaardigen 3D visualisatie | artist impression

CIER ARCHITECTEN heeft alle kennis, ervaring en kunde in huis om een ontwerptekening om te buigen naar een artist impression in 3D. Een 3D visualisatie van een ontwerp geeft meer beleving aan wat de uiteindelijke bewoner of gebruiker van het pand kan verwachten. Het laat zien hoe het pand is gepositioneerd op het perceel, hoe de omgeving eruit ziet en hoe eventuele aangrenzende panden geplaatst zijn.

Het totaalplaatje wordt duidelijk

In een 3D-visualisatie worden ook de bakstenen in de juiste kleurtonen verwerkt, de kozijnen en draaiende delen krijgen de juiste kleur, dakpannen en alle andere afwerkdetails komen samen in een impressie. Het geeft een beeld van hoe de locatie er in de toekomst uit gaat komen te zien. Het is de ideale foto-realistische verbeelding.

Bij de vervaardiging van artist impressions wordt ook inzicht gegeven in bijvoorbeeld (een deel van) de wegenstructuur, de parkeermogelijkheden en groenstructuren zoals deze zijn bedacht rondom het gebouw. Een visualisatie in 3D creëert een duidelijker beeld voor bijvoorbeeld de verkoop van de panden.

Aanzichten én inrichting

CIER ARCHITECTEN kan naast de aanzichten van de gebouwen ook artist impressions verzorgen van de inrichting van de gebouwen. Dit geeft de toekomstige bewoner / gebruiker van het pand een idee van de ruimte. Laat CIER ARCHITECTEN beleving geven aan de ontwerpen met de vervaardiging van 3D visualisaties zodat u vanuit elk gewenst standpunt een goed beeld krijgt van het gebouw.

Geheel vrijblijvend adviesgesprek?

bel 0162 – 372 220, mail contact@cierarchitecten.nl

75211_2_0008_site