Renovatie Vincent van Goghschool

Plaatsnaam: Etten-Leur

Categorie: Renovatie

De Vincent van Gogh school aan de Lambertusstraat in Etten-Leur was van oorsprong een uit 8 klassen bestaande rooms-katholieke meisjesschool. In 1965 is de school uitgebreid met vier nieuwe klaslokalen. Tegenwoordig in de school in gebruik als creatieve christelijke basisschool.

In 2014 is het gebouw door ons opnieuw gerenoveerd en uitgebreid. In deze renovatie is zowel het interieur als het exterieur aangepakt. Het gebouw is voorzien van een uitbouw en een nieuw kleurenschema. In dit kleurenschema is de uitbundige uitstraling  veranderd in een moderne uitstraling in grijs en blauw tinten.

Dit kleurenschema in doorgezet in het interieur van de school. Samen met de houten vloeren en donkere vloerbedekking wordt een rustige huiselijke sfeer gecreëerd.