CIER ARCHITECTEN | Opstellen bouwkosten

Een belangrijk onderdeel bij nieuwbouw zijn de te verwachten bouwkosten. CIER ARCHITECTEN kan in elke fase van het ontwerp een raming van de bouwkosten maken. In het begin van het ontwerpproces is dit een groffe raming op elementen. Naar gelang het ontwerp steeds specifieker wordt, kunnen de bouwkosten verder worden verfijnd. Het is erg prettig om tijdens het ontwerpproces duidelijk te hebben wat de te verwachten bouwkosten zijn.

Tijdens het ontwerpproces kunnen al bewuste keuzes gemaakt worden om binnen de begroting te blijven. Voor het bepalen van de bouwkosten houdt CIER ARCHITECTEN natuurlijk ook rekening met zaken als het gewenste afwerkingsniveau, de grootte van het pand, de bouwstijl en de uitstraling.

Realistische begroting
Zodra er een beeld is ontstaan van het ontwerp kunnen de te verwachten bouwkosten berekend worden. CIER ARCHITECTEN geeft daarbij altijd zeer realistische begrotingen.

Naast het opstellen van de te verwachten bouwkosten kan CIER ARCHITECTEN ook een investeringsraming maken. Hierin zijn naast de bouwkosten ook de overige kosten opgenomen. Denk hierbij aan de grondkosten, de kosten voor adviseurs, de leges voor de vergunningsaanvragen, de aansluiting van de NUTS-voorzieningen en de inrichtingskosten.

Weten waar u aan toe bent
Wanneer u CIER ARCHITECTEN vraagt om een totaaloverzicht van de kosten te maken dan is dat een investering die zichzelf zeker terug zal verdienen. CIER ARCHITECTEN zorgt ervoor dat u niet voor onverwachte financiële verrassingen komt te staan.

 

Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan, bel 0162 – 372 220 of mail contact@cierarchitecten.nl.